Corona

Door het coronavirus heeft iedereen te maken gekregen met veranderingen op het werkgebied. Het thuis werken en online werken is grotendeels geïntroduceerd en vraagt van uw werknemer aanpassingsvermogen. Niet iedereen vindt dat even makkelijk en sommige werknemers ervaren gevoelens van onzekerheid en disbalans.

Krachtig Door biedt uw werknemer ondersteuning in het hervinden en behouden van de balans tussen werk en privé. De werknemer krijgt inzicht en handvatten hoe met de gevolgen van veranderingen in deze onzekere tijden om te gaan, maar ook praktische tips om thuis te kunnen werken.

Coaching na Covid-19

Werknemers die na besmetting met Covid-19 weer starten met werk kunnen kampen met lichamelijke-, cognitieve en psychische klachten. Klachten die werknemers kunnen ervaren zijn o.a. vermoeidheid, verdriet, boosheid, problemen met geheugen, prikkels en concentratie. Krachtig Door biedt biedt handvatten en inzicht bij het omgaan met deze klachten en begeleidt werknemers die moeite hebben met terugkeer naar werk. In de begeleiding komen onderwerpen aan bod als psycho-educatie, angst, energiemanagement en verwerking.  Waar nodig wordt samengewerkt met andere disciplines. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of kijken op de website: www.leefstijlencorona.nl