Werkwijze

In een intakegesprek bespreken wij uw (coach) vraag. Hierbij vraag ik door op verschillende levensgebieden zoals bijvoorbeeld werk, gezondheid, relatie en vrijetijdsbesteding en de wijze waarop u al heeft geprobeerd het hoofd te bieden aan hetgeen u tegenaan loopt. Bij een vraag over leefstijl zal ik m.n. doorvragen op factoren zoals Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning (BRAVO factoren). Vervolgens stel ik in samenwerking met u een behandelplan op. Hierin worden uw doelen duidelijk omschreven en de tijdsduur van het traject afgesproken. Het traject is individueel of wordt in groepsaanbod aangeboden. 

Ik maak gebruik van meerdere methoden zoals oplossingsgericht coachen, motiverende gespreksvoering, Rationeel Emotieve Therapie (RET),  Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en ontspanningsoefeningen. Daarnaast maak ik gebruik van valide meetinstrumenten. 

Samen met een voedingsdeskundige en collega bedrijfsmaatschappelijk werker organiseren we regelmatig workshops of trainingen. Bij interesse kunt u informatie opvragen. 

Ik ben lid van de beroepsvereniging BPSW. Met regelmaat volg ik  diverse opleidingen, zodat ik deskundig en professioneel blijf.  Dit is tevens een vereiste van mijn lidmaatschap voor het kwaliteitskeurmerk voor zorgprofessionals ‘het Registerplein’ en het deskundigenregister van de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO). Hierdoor is mijn kwaliteit gewaarborgd.