Over

Mijn naam is Julia van Hoven en mijn praktijk heet Krachtig Door.

Met veel enthousiasme werk ik al meer dan 25 jaar met cliënten die uit balans zijn geraakt door psychische, sociale – of leefstijl problemen.  Dit doe ik op een laagdrempelige professionele en positieve manier. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven prikkelen en ontwikkelen en volg hiervoor jaarlijks cursussen, opleidingen en congressen.

Het is mijn missie om iedereen zich vitaal te laten voelen en geestelijk en lichamelijk in balans , met alle mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. 

In mijn werk gebruik ik humor en visualiseer ter ondersteuning van de gesprekken. Op die manier blijft er meer bij de werknemer hangen. Hierbij maak ik gebruik van lichaamsgerichte oefeningen, whiteboard, e-coaching en geef ik (digitaal) materiaal mee.

Ik werk graag transparant rekening houdend met de privacy. Samenwerking en korte lijnen zie ik als een belangrijk onderdeel van een goede begeleiding.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW), het kwaliteitskeurmerk voor zorgprofessionals (het Registerplein), Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN),  Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg (KABIZ) en de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO).

Mijn praktijk ligt in Badhoevedorp en mijn werkgebied ligt met name in omgeving van Haarlem en Amsterdam. Bij het inhuren voor dagen of dagdelen werk ik ook in omgeving Utrecht, Leiden, Den Haag, Almere of Alkmaar.

Enkele gevolgde opleidingen:

  • Post- HBO Leefstijlcoach (Brickhouseacademy)
  • Stress en Burn-out coach (Sonneveltopleidingen)
  • Post HBO Bedrijfsmaatschappelijk werk (HHS)
  • Post-HBO Psychosociale oncologie voor maatschappelijk werkers (NVP/HAN)
  • HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (HVA)
  • H88: Aerobic instructrice (AIAN)

Goede doelen: stichting future for peace (www.futureforpeace.nl) en stichting Ushamwari (www.ushamwari.nl)

Wilt u meer weten over mijn werkwijze kijk dan verder op mijn website, linkedin profiel https://www.linkedin.com/in/koekjes/of neem per mail/ telefonisch met mij contact op.

juliavanhoven@krachtigdoor.nl of  T: 0622575719