Over

JuliaMijn naam is Julia van Hoven en mijn praktijk heet Krachtig Door.

Krachtig Door bestaat uit Krachtig Door Werk middels bedrijfsmaatschappelijk werk & stresscounseling, Krachtig Door Leefstijl een gedragsmatige benadering om gezonde leefgewoontes aan te leren en Krachtig Door na kanker, waarin ondersteuning wordt geboden aan mensen na curatieve behandeling om de balans te hervinden door leefstijlinterventies en verliesverwerking.

Ik heb 20 jaar ervaring met het coachen van mensen die uit balans zijn geraakt door psychische – en leefstijl problemen.  Ik coach mensen op een laagdrempelige professionele en positieve manier. Hierbij kun je onder andere denken aan begeleiding bij (dreigende) burnout, stressklachten, verlies van gezondheid, rouwverwerking, overgewicht, grenzen herkennen en bewaken. Ik heb een specialisatie richting het begeleiden van mensen met kanker en stresscounseling.

Het is mijn missie om iedereen zich vitaal te laten voelen en geestelijk en lichamelijk in balans , met alle mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. 

Ik ben lid van Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW), het kwaliteitskeurmerk voor zorgprofessionals (het Registerplein) en Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO) waar u mij kunt vinden in het deskundigen bestand. Mijn werkgebied ligt met name in omgeving van Haarlem en Amsterdam, maar in overleg ook elders in het land.

Enkele gevolgde opleidingen:

  • Leefstijlcoach (Brickhouseacademy)
  • Post HBO Bedrijfsmaatschappelijk werk (HHS)
  • Stresscounselor (Sonneveltopleidingen)
  • Post-HBO Psychosociale oncologie voor maatschappelijk werkers (NVP/HAN)
  • HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (HVA)
  • H88: Aerobic instructrice (AIAN)

Goede doelen: stichting future for peace (www.futureforpeace.nl)

Wilt u meer weten over mijn werkwijze kijk dan verder op mijn website, linkedin profiel of neem per mail/ telefonisch met mij contact op.

juliavanhoven@krachtigdoor.nl of  T: 0622575719